Izjava o kolačićima

Kolačići (eng.'cookies')

Kolačići su male tekstualne datoteke koje posjećene web stranice pohranjuju na računalo posjetitelja. Kolačići se široko koriste kako bi omogućili funkcionalnost web stranica, ili kako bi rad web stranica učinili još učinkovitijim, a također se koriste kako bi vlasnicima internetskih stranica pružili određene informacije. Tekst u nastavku objašnjava koje kolačiće i zašto koristi ova web stranica.

Nužni kolačići (1)

Nužni kolačići utječu na upotrebljivost web stranice, omogućavanjem osnovnih funkcija poput snalaženja i kretanja korisnika kroz stranicu i pristupa njezinim sigurnim područjima. U slučaju onemogućavanja ove vrste kolačića, postoji mogućnost za neispravno funkcioniranje web stranice.

Ime Pružatelj Svrha Rok trajanja Vrsta
ARRAffinity networking.combis.hr Koristi se za distribuciju prometa na web stranicu na nekoliko poslužitelja kako bi se optimizirali vremena odaziva. Do isteka trenutne sesije posjetitelja HTTP

Statistički kolačići (1)

Statistički kolačići putem anonimnog prikupljanja i slanja informacija omogućuju vlasnicima web stranica razumijevanje interakcije između posjetitelja i samih web stranica.

Ime Pružatelj Svrha Rok trajanja Vrsta
p.gif typekit.net Prikuplja informacije o fontovima koji se prikazuju na web stranici. Do isteka trenutne sesije posjetitelja Pixel