Usluga upravljanja identitetima i korisničkim pristupom na mrežu

Steknite uvid o uređajima spojenim na vašu mrežu. Omogućite mobilnost svojim djelatnicima uz zadržavanje pristupnih prava, neovisno o načinu i mjestu pristupa na mrežu. Pružite dosljedan i učinkovit pristup gostima. Oslobodite se stresa složenog upravljanja pristupima mreži.

Cisco Identity Services Engine (ISE) inovacija je koja transformira arhitekturu mreže kako bi se mogla suočiti sa svakom prijetnjom.

Integrirana i intuitivna sigurnost

Sada možete imati detaljan uvid u to tko je i što je sve spojeno na vašu mrežu, putem kojeg uređaja i s koje lokacije. Duboka vidljivost kroz cijelu mrežu omogućuje Cisco ISE-u pružanje kontrole pristupa s jedne točke. Cisco ISE identificira svaki uređaj spojen na vašu mrežu, bilo da je riječ o poslovnom ili privatnom uređaju. Dijeleći prikupljene podatke s drugim mrežnim rješenjima omogućava vašoj mreži da bude brža, pametnija i, najbitnije, sigurnija.

Integrirana i intuitivna sigurnost

Glavne značajke

Jednostavno i intuitivno sučelje
Jednostavno i intuitivno sučelje

Korisnici i uređaji prikazani su kroz jednostavno i fleksibilno sučelje. Cisco ISE dijeli informacije s partnerskim platformama putem Ciscove platforme Exchange Grid (pxGrid), a kako bi se osigurao pregled podataka o korisnicima, uređajima i mrežama u određenom trenutku. Zbog svoje fleksibilnosti, sučelje je prilagodljivo upravo podacima koje trebate.

Dinamičko upravljanje
Dinamičko upravljanje

Pojednostavnite pristup putem žičanih, bežičnih i VPN veza. Smanjite rizike i zaustavite prijetnje dinamičkim upravljanjem mrežnim pristupom. Cisco ISE može procijeniti ranjivosti i pristupiti uklanjanju prijetnji pomoću Cisco Rapid Threat Containment modula.

Bolja upravljivost i vidljivost
Bolja upravljivost i vidljivost

Uz Cisco ISE ostvarujete potpuni uvid, bez slijepih točaka. Uz potpuni uvid dolazi i bolja kontrola pristupa mreži. Budite upoznati s tim tko je i kada spojen na mrežu te koje resurse koristi. Uz dostupnu integraciju s više od 80 sigurnosnih rješenja smanjujete vjerojatnost pojavljivanja malicioznih događaja i možete bolje upravljati rizicima.

COMBIS znači sigurnost

Način na koji implementirate Cisco ISE odredit će koliko vam je vremena potrebno za implementaciju.
COMBISov stručni tim može vam pomoći u tome i optimizirati implementaciju Cisco ISE-a prema vašim potrebama, čime dobivate prilagođenu i fleksibilnu mrežu uz uštedu vašeg vremena i resursa. Uz naš dizajn, implementaciju, konfiguraciju i prijenos znanja, kašnjenja i naknadne izmjene postaju stvar prošlosti.
COMBISovom implementacijom možete ostvariti dodatnu pogodnost – vrijeme, koje vam je neophodno da ostvarite ono u čemu ste najbolji – da potaknete inovativnost i sigurnost u cijelom vašem poslovanju!

COMBIS znači sigurnost

Želite li saznati više o ovoj usluzi? Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontaktirajte nas
COMBIS nudi sljedeće usluge:
 • analizu postojećeg stanja
 • konzultacije i savjetovanje
 • pripremu, planiranje i implementaciju rješenja
 • testiranje funkcionalnosti
 • prijenos znanja
 • proaktivni nadzor mrežne infrastrukture
 • korektivni i preventivni Service Level Agreement (SLA)

Zašto COMBIS?

Naša rješenja i usluge kreiraju vrhunski stručnjaci koje odlikuje partnerski stav prema svakom korisniku. Zajednički nalazimo rješenja za vaše potrebe i živimo vaše poslovne izazove i potrebe. U tom procesu zajedno se mijenjamo i rastemo, trudeći se uvijek napraviti sve više i više. Mi smo vaša čvrsta potpora u rastu poslovanja! Siguran smo i stabilan partner za rješenja na koja se možete osloniti jer smo prisutni u svim fazama životnog ciklusa zajedničkog ICT projekta, a ponekad i cijelog ICT segmenta vašeg poslovanja.

Reference

Provjerite našu ekspertizu s onima koji su nam već ukazali svoje povjerenje!

 • Zagrebačka banka d.d.
 • Unicredit bank d.d. BiH
 • Splitska banka
 • Grad Zagreb
 • Ministarstvo financija, Carinska uprava

Provjerite ostale COMBISove usluge

Saznajte koje su usluge pravo rješenje za vaše poslovanje!

Mreže širokog područja i pristupne mreže

Transformirajte svoju mrežu uz pomoć naših stručnjaka.

Saznajte više
Inteligentne softverski upravljive LAN/WAN mreže.

Automatizirajte mrežne servise

Saznajte više
Cisco DNA

Pouzdana, sigurna i troškovno učinkovita mreža.

Saznajte više